You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını belirlemek bâtınin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara mevla olması gerekir. Çerçevesine darca oturtulması gereklidir. Dürüst sabitleme konstrüksiyonlmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yarar fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bunlar kabilinden kişi trafiğinin ziyade yangın kapısı ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu durum denetleme edilmelidir. 

Yangın kapıları bazı temel daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ahşap üzere.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki baplardır. Bu kapılar 360 grado ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye şık halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page